menü

Megújult az Aquaticum Termál & Welness Hotel ****

Címkék

Megújult az Aquaticum Termál & Welness Hotel ****

Korábban a gyógyfürdőből egészségügyi központtá alakított Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont átalakításáról számoltunk be. Az Észak-alföldi Regionális Operatív Program pályázati kereteinek felhasználásával a fürdő mellett az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** is átalakult.

Megújult az Aquaticum Termál & Welness Hotel **** illusztráció

A modernizálás összhangba hozta a termál- és az élményfürdő, valamint a szálloda minőségi színvonalát. Mindkét projekthez jelentős mennyiségű és kiváló minőségű anyagokat, valamint szoba és fürdőszoba berendezéseket, valamint színvonalas kiegészítőket szállított a Gulyás Tüzép.

Harmonikus közösségi terek

A szálloda lobby részébe lépve a szemnek és léleknek egyaránt kellemes közösségi tér fogadja a vendégeket. Az íves és szögletes formák-, vonalak játéka, - a különböző anyaghasználatok harmonikus hullámzása - „megnyugtató élénkséget” kölcsönöz a hotel fogadóterének. A dizájner kategóriájú krém és csokoládé csíkozású VANITY 1000 Brown és Unito Ars Yuta szőnyegpadló finomsága és a fényesre polírozott, bézs NOWA GALA Stone Life kőhatású burkolat emelkedett eleganciát és egyben otthonosságot visz a térbe. Az eltérő burkolatú területeket és a centrikus-jellegű, zöld növényzettel életre keltett „csobogót” Kando Black fekete burkolat szegélyezi.

A Natura étterem

A szállodán belül működő Natura étterem éttermi koncepciója az ételallergián vagy intolerancián alapuló diétás konyhán alapul. Az étlap kialakításakor az volt a cél, hogy legyen Magyarországon egy olyan szálloda, ahol külön kérés nélkül és folyamatosan kínálnak ételeket ennek a célcsoportnak is.

Az étterem látványhatása szín és forma használatából eredően nappal tavaszt idézően üde, életteli és mozgalmas, este izgalmas, kozmopolita, de egyben meghitt. Ezek az energiák nagymértékben köszönhetőek a Maltzahn gyár egyedi mintázatú, az ülőalkalmatosságokkal színharmonikus – a Gulyás Tüzép közreműködésével beszerzett, egyébként a szálloda egyéb helyiségeit is takaró – fali-, és padlószőnyeg mintázatának.

Extra apartmanok

A formatervezés diadala és a luxus minőségű anyaghasználat kellemes elegye az, ami az extra apartmanokba, vagyis az elnöki lakosztályokba lépve megtapasztalunk.

A képen látható burkolatok, szőnyeg és tapéta, a térben álló kád – utóbbihoz hasonlatos a Gulyás Tüzépen Piramida Victoria néven vásárolható meg – egyenként is pazar megjelenésűek, kombinációjuk pedig egyedi, prémium kategóriájúvá emeli a szoba összhangját. A Terra Delux apartman – elnöki lakosztály – padlóját STN Florencia mate lap borítja, a falakon a Florencia burkolatcsalád 25X40-es brillo és Versilia marquina lapjai sorakoznak, a szoba falát a szintén luxus kategóriába tartozó olasz Limonta gyár Sonetto gyapjúrostos tapétája borítja. A lakosztályok burkolatai és borításai a lobby-ban, étteremben és a folyosókon, valamint a 2. és 3. emeleti szobákban, így a junior (családi) szobában is visszaköszönnek.

Az elnöki szobák méretükben, apartman- jellegükben, luxus szintű exkluzív kialakításukban és a dizájn elemek fokozott használatában térnek el a kétágyas exkluzív szobák kialakításától és berendezésétől.

A kétágyas exkluzív szobák fürdőszobáinak falburkolatai különleges buborékos hatásúak. STN Planet blanco 25X50 cm méretű fehér lapok borítják a fürdőszoba falfelületeinek egészét, a szürke (grigio) üveggel ellátott Piramida szögletes formájú zuhanykabin mögötti falfelület kivételével, ahol a szürke árnyalatai – STN Planet mix - adnak játékos hátteret.

A fürdőszoba padlóját a termékcsalád STN G.Combi blanco – szintén fehér – lapja burkolja. A szögletes formákat – a buborékos falburkolat mellett – az íves, Sonja mosdó vonalvezetése lágyítja.

A szálloda fürdőszobáiba – illetve a fürdő öltözőibe - a Merida ás Gedy gyártók lekerekített szélű szaniter higéniai termék tartói – pl: papírkéztörlő adagoló, kozmetikai kendő tartó, intim hulladék tartó, hulladék gyűjtő – illetve fürdőszobai kiegészítő termékei pl: Gedy kozmetikai tükör, Gedy hajszárító stb. termékek kerültek.

A szálloda fejlesztés eredményeként – Magyarország első természetvédelmi területén, a Nagyerdei parkerdőben – a debreceni fürdőkomplexum létesítményei egy olyan multifunkcionális rendszert alkotnak, ahol egy helyen, de mégis elkülönülten minden olyan szolgáltatást megkapnak a vendégek, amely kikapcsolódásukat, szórakozásukat, pihenésüket és gyógyulásukat szolgálja, továbbá rekreációs lehetőségeivel segíti őket egészségük megőrzésében. Örömünkre szolgál, hogy mindehhez a Gulyás Tüzép is hozzájárulhatott.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!