menü

Kád választás lépései

Címkék

Kád választás lépései


Fürdőszobai szaniterek választása, beépítése nem egyszerű folyamat, ahogyan a megfelelő szaniter kiválasztása sem. A kiválasztott darab nagyban befolyásolja elkészült fürdőszobánk képi világát, de ennek kiválasztása nem egyszerű folyamat. Nézzük milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani, ha kád vásárlására szánjuk el magunkat.

Kád választás lépései illusztráció

Hogyan válasszunk kádat?

1. Méret és forma választás
A kád kiválasztása során az egyik legfontosabb, hogy fürdőszobánk méretéhez leginkább megfelelő kádat válasszuk ki, amivel a beépítés folyamatát könnyíthetjük meg. Figyelembe kell vennünk azt, hogy hány személyes kádra van szükségünk, mindennapos használatra, vagy csak tusolásra használjuk. Kisebb helykihasználhatóságnál jó választás lehet az aszimmetrikus vagy egyenes kád. A nagyobb hely igényel rendelkező fürdőhelyiség esetén pedig a sarok, illetve szögletes modellek.
2. Kád anyaga
Az egyre növekő igénykét a szaniter piac próbálja kiszolgálni, van lehetőségünk többféle anyagú kádból választani. A hagyományos zománcozott kád mellett ma már választhatunk a hosszabb élettartamú, kiváló hő megtartó akril anyagú kádakból, illetve a magas minőséget képviselő öntött márvány kádakból is.

3. Desing 
A kád kiválasztása során fontos szempont a desing hiszen ezzel meghatározzuk a fürdőszobánk stílusát, de nem szabad csak ez alapján meghozni döntésünket. A trendi nem mindig a legkényelmes választás és ebben az eseteben ezt a szempontot többszörösen is a szemünk előtt kell tartanunk.

Kád választás lépései - 1

4. Vásárlást megelőzően próbáljuk ki a kádat
Mivel az egyik legfontosabb szempont a kényelem ezért fontos, hogy a kiszemelt kád megvétele előtt mindenképp próbáljuk ki az adott darabot, hogy beszerelés után ne érjen minket csalódás. 
5. Kád beépítése
A kád beépítése nagyban függ az adott kád típusától hiszen nem mindegy, hogy milyen anyaggal dolgozunk. A vásárlás előtt mindenképp kérjünk tájékoztatást a beépítéssel kapcsolatban és ezektől semmiféleképpen ne térjünk el hiszen ez akár a garancia elvesztésével járhat

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!