menü

Homlokzati hőszigetelés – hatékonyan Kimagasló hőszigetelő képesség, fényvisszaverő bevonattal

Címkék

Homlokzati hőszigetelés – hatékonyan Kimagasló hőszigetelő képesség, fényvisszaverő bevonattal

A hatékony hőszigetelés iránti igény mind jobb és jobb minőségű szigetelőanyagok megjelenését eredményezi. Ilyen fejlesztés eredménye a homlokzati hőszigetelések területén a felületvédelemmel ellátott grafitadalékos anyagok – mint amilyen pl. az Austrotherm Grafit Reflex – megjelenése.

Homlokzati hőszigetelés – hatékonyan Kimagasló hőszigetelő képesség, fényvisszaverő bevonattal illusztráció

Az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő képessége kimagasló, felülete fényvisszaverő bevonattal van ellátva. Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan kivitelezhető – passzívházakra különösen ajánlott.
Annak érdekében, hogy a sötét felületű anyag ne melegedjen túl – s ennek következtében pl: ne váljon el a ragasztás még a megkötés előtt a falfelülettől – a Grafit Reflex felületét speciális, EPS lemezekre kifejlesztett védőfestékkel látta el a gyártó, amely visszaveri a beeső napsugarakat.
A mind szigorúbb hőtechnikai előírásokat csak egyre vastagabb hőszigeteléssel lehetne kielégíteni, ami a járulékos kiadások növekedését is eredményezné (pl. hosszabb rögzítő dűbel, szélesebb lábazati sín stb.). Mivel a Grafit Reflex a kívánt hőszigetelési értéket kisebb vastagságban is teljesíti, ezért alkalmazásával a járulékos költségek is kedvezően alakulnak. Olyan helyeken, ahol a beépíthető hőszigetelés vastagsága korlátozott (pl. járda felőli homlokzat, ablakkáva, gépészeti vezetékek mögötti tér) csak a hatékonyabb hőszigetelés jelent megoldást.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!