menü

Hézagerősítő szalagok

Címkék

Hézagerősítő szalagok

A hézagolás alapvető munkafolyamat gipszkarton rendszerek kialakításánál. A repedésmentes felület elérése érdekében fontos az igénybevételhez legmegfelelőbb hézagoló anyag és hézagerősítő szalag együttes használata.

Hézagerősítő szalagok illusztráció

A Rigips termékei 3 féle megoldást nyújtanak a repedések elleni védelemhez.

  •  Normál hézagolásoknál a Rigips üvegszálas hézagerősítő szalag használata ajánlott. A szalagot hézagerősít gipszbe ágyazva az előírtak szerint eljárva biztosított a repedések elleni védelem. Az üvegszálas hézagerősítő szalag tűzgátló szerkezetkehez is alkalmazható.
  •  A legnagyobb repedés elleni védelmet a Rigips papír hézagerősítő és hézagerősítő anyag együttes használatával érhetjük el. Alkalmazhatjuk tetőterekben és eltérő síkok találkozásainál.
  •  A hosszanti élek repedéseinél a Rigips öntapadó hézagerősítő szalag a legjobb választás. A FIBA hálót a gipszkarton élére fel ragasztva a kellő biztonságot érhetünk el. A legoptimálisabb eredmény a VARIO hézagoló anyaggal együttesével a legbiztonságosabb.
  • Az öntapadó hézagerősítő szalag a gipszkarton hosszanti élein hézagoló anyaggal együtt alkalmazva tartós hézagolást érhetünk el. 

A termékek ideális használata esetén, hézagoló anyaggal kombinálva magas ellenállást biztosítunk a repedésekkel szemben.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!