menü

Hangulatos burkolatújdonságokat keres?

Címkék

Hangulatos burkolatújdonságokat keres?

Tökéletes lakberendezői megoldások az Ön új projektjeihez! Hangulatos burkolatújdonságokat keres? Nálunk megtalálja!

Hangulatos burkolatújdonságokat keres? illusztráció

Francia hangulatban

A Supergres gyártó 4 Franciaországban és Belgiumban „talált” természetes követ másolt le teljesen élethűen, s ezek alkotják új kerámia padlólap kollekcióját. A kollekció neve a francia nyelvterületre utalva French Mood, vagyis francia hangulatban.

A másolatok olyan jól sikerültek, hogy azok színükben és minden részletükben tökéletesen idézik az egyes kőzetek megjelenését.

Mindamellett, hogy ezek a „porcelán kövek” gyönyörűek, kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek és tökéletes funkcionális felületet alkotnak, ellenállva az idő múlásának…

A French Mood projekt a Supergres Stonework sorozatát egészíti ki, a meleg színárnyalatokkal, a chalon, a cluny a reims és a saint-denis fantázianevű darabokkal.

 

Márvány projekt

Ugyancsak újdonság a Supergres kínálatában a Purity of Marble sorozat, amely három értékes és ritka olasz márvány (a Statuario, a Lasa és a Calacatta) reprodukciója. A kollekció a természetes márvány összes részletét figyelemreméltó hűséggel tükrözi, tökéletesen megfelelve a modern lakó- és kereskedelmi terek esztétikai és funkcionális követelményeinek. Falicsempéit padlólap kínálat egészíti ki.

 

A Medley kollekció

A Supergres lágy gyantás, kissé texturált felületű burkolata, a Medley négy meleg, kortárs színben érhető el. Tökéletes az elegáns, hívogató atmoszférák kialakításához. A kellemes hangulatú burkolatújdonság négy különböző színben kapható.

 

Famintás, rettifikált különlegesség

A rettifikált (élcsiszolt, élvágott, lézervágott) lapok jellemzője, hogy tökéletesen méretpontosak és sarkaik derékszöget zárnak be, így szinte fuga nélkül burkolhatók, a végeredmény pedig egy elegáns és impozáns burkolat. A Sintesi Melodie burkolatai tökéletes választást jelentenek a lakás bármely helyiségébe, jól mutat a nappaliban, a fürdőben és a hálóban egyaránt, de akár üzlettér burkolására is tökéletes választás.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!