menü

GYEREKSZOBA – Vidám színek és ötletes dekorációk

Címkék

GYEREKSZOBA – Vidám színek és ötletes dekorációk

A szülõk mindenkori visszatérõ problémája, hogy hogyan is díszítsék a gyermekeik szobáját. Megpróbálunk néhány hasznos tippet, tanácsot csokorba szedni, remélve, hogy ebben is tud önöknek segíteni a Gulyás Tüzép.

GYEREKSZOBA – Vidám színek és ötletes dekorációk illusztráció

Napjainkban rengeteg fajta festéket, és tapétát kaphatunk. Tudományosan bizonyított tény, hogy bizonyos szinárnyalatok fõleg a sötétebbek, ingerlékennyé, feszültté teszi az embereket. Nincs ez másképp a kisbabáknál sem. Használhatjuk festéknél a sárga, narancs, vajszín különbözõ árnyalatait. Tapétázásnál a színösszetételnél hasonlót javaslunk, valamint kaphatóak a kereskedelemben olyan dekorcsíkok tapétához, amelyen valamilyen aranyos dekoráció van, például egy boci, különbözõ helyzetekben stb.

A dekorcsíkok.
Az ilyen csíkot érdemes maximum a szülõk fejmagasságába rakni, hiszen ha túlságosan fönt van, nehéz együtt nézegetni a babával. Festett falnál is felragaszthatóak ezek a csíkok tapétaragasztóval, de egy kis kézügyességgel magunk is festhetünk vízfestékkel a falra.

Dekorálás.
A gyerekszoba több kellékét is dekorálhatjuk olyan festékkel, amely egy különleges „térbeli” hatást kölcsönöz a tárgyakon a rajzoknak.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!