menü

Élvédelem felsőfokon!

Címkék

Érvényes: 2019.10.02-ig

Élvédelem felsőfokon!

Házunk építésénél törekszünk a biztonságára és arra, hogy megóvjuk saját és házunk épségét. Ehhez elengedhetetlen az élek megfelelő védelme. Ezt legkönnyebben élvédők használatával érhetjük el.

Élvédelem felsőfokon!  illusztráció

Legegyszerűbben és praktikusabb a cement és mészvakolatból kialakított sarkok védésénél olyan vakolatba ágyazható sarok védők használata, ami acélháló segítségével biztosítja a sarkok védelmét. Miután felhelyeztük a számunkra legmegfelelőbb védőt, glett anyag segítségével fixáljuk a kívánt felületet. Több fajtából válogathatunk hiszen ma már olyan élvédők is vannak a forgalomba, ami szinte minden formához jól passzolnak törésmentes, folyamatosan ívelt kialakításuknak köszönhetően.

Az élek védelme már kész felületen is megoldható ragasztható élvédőkkel. Ezek a PVC alapú védők több színben,változatos forma segítségével alakíthatjuk ki a védelemre szánt felületet. Ezek a védők változatos kialakításuknak köszönhetően díszlécként is remekül megállják helyüket mind emellett pedig az élek leverését is gátolja.

 

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!