menü

Alföldi Saval 2.0

Címkék

Alföldi Saval 2.0

A Saval 2.0 család az egykori Solinar és Saval családok helyébe lépő új szaniter kollekció, amely kiegészül bútor választékkal is.

Alföldi Saval 2.0 illusztráció

Az Alföldi közel 50 éves történetében a francia tervezők keze munkáját dicsérő Solinar és Saval családok bevezetése a ’90-es években minőségi előrelépést jelentett a márka életében, hiszen megjelentek olyan termékek a választékban, amelyek korábban nem szerepeltek az Alföldi kínálatában. Most ezen termékek közül többen is búcsúznak, hogy helyet adjanak az új termékeknek, és kiegészüljenek bútorokkal.

Saval 2.0 szaniterek

A Saval 2.0 család számos új és jó néhány egykori Solinar és Saval termékből tevődik össze. A család összeállításánál arra törekedtünk, hogy az alap funkciók mellett megmaradjanak azok a termékek is, amelyek kompletté teszik a család választékát. Megújult a család mosdója, a kézmosója, a mélyőblítésű monoblokk WC-je és a fali-WC-je, ugyanakkor az olyan speciális termékek mint a sarokkézmosó és a kis méretű kézmosó továbbra is a kollekció részét képezi.

A család szitne valamennyi tagja elérhető a tisztítást megkönnyítő Easyplus mázfelülettel, a WC-k mindegyike 3/6 literrel öblít.

A választék kibővült néhány új termékkel, mint a 60 cm-es bútorra építhető és az 50 cm-es kerek beépíthető mosdóval, amelyek segítségével további lehetőségek nyílnak meg az igényes fürdőszoba kialakításában.ű

Saval 2.0 bútorok

Ma már szinte a legkissebb fürdőszoba is elképzelhetetlen valamilyen bútor nélkül. Ezért fontosnak tartottuk a Saval 2.0 család kialakításakor, hogy a bútorra építhető beépíthető mosdóhoz megfelelő bútor-programot is kínáljunk. A fényes, festett fehér bútorokból és világítással rendelkező tükörszekrényből álló család valamennyi Alföldi fürdőszoba ékes kelléke lehet.

A mosdószekrényből, magasszekrényből és tükörszekrényből Saval 2.0 bútorcsalád falra és lábra is szerelhető, ajtói Soft-Closing funkcióval rendelkeznek.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!