menü

A konyhában is otthon vagyunk!

Címkék

A konyhában is otthon vagyunk!

A konyha sok szempontból otthonunk központja: itt tároljuk és készítjük el ételeinket, sok esetben itt is fogyasztjuk el őket. A konyhát nagyon sokszor és többféleképpen használjuk, és ha belegondolunk, az otthon töltött idő nagy részét (főleg a hölgyek) ott töltjük.

A konyhában is otthon vagyunk! illusztráció

A konyhában a szennyeződés lehetősége nagyobb, mint például a nappaliban vagy a hálóban, így nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal bír konyhai burkolatunk. Hiába szép a padlólap vagy a csempe, ha nehezen tisztítható, vagy csúszik.

Mire figyeljünk oda konyhai burkolataink kiválasztásakor?

Konyhába nem ajánlott natúr terméskövet, téglafalat, vagy más, erősen strukturált felületű anyagot használni, de így is szinte végtelen lehetőség kínálkozik arra, hogy konyhánk esztétikus és praktikus legyen, ugyanakkor tökéletesen illeszkedjen a lakás többi helyiségéhez. A kerámiagyártók a mindennapi környezetbe tökéletesen illeszkedő, tipikusan konyhai csempe kollekciókkal könnyítik meg burkolatválasztási döntésünket. A konyhai burkolatok a Gulyás Tüzépen már számtalan kollekcióval - különböző formátumokban, formákban és színekben – jelennek meg, tipikusan konyhai enteriőrhöz terezve. Stílusa modern, minimalista vagy klasszikus? Ötvözze a mintákat kedve szerint, és minden belső tér egyedivé és megismételhetetlenné válik!

ill-nagy-1.jpgA Zalakerámia Carneval termékcsaládjának 20x20 cm-es méretű fényes vagy mattfehér csempéihez a friss reggelit és az otthon melegét idéző Caffé, Croissant, valamint Muffin fotórealisztikus dekorcsempéket választhatunk. A megjelenés bármilyen kompozícióban letisztult, életteli, egyben megnyugtató lesz.

Az Opoczno gyár COFFEE kollekciója meleg, fűszeres (fahéjas, szegfűszeges) színeivel a földszínek bármely árnyalatában pompázó konyha ideális kiegészítője lehet. A hosszanti dekorlapok modernek, elegánsan ill-nagy-2.jpgegzotikusak. Rátekintve szinte érezni a friss fűszeres kávé illatát…

A Polcolorit gyár Ibiza “nagymozaik” lapjai a citrusok és eper frissességét, a gyártó más lapjai olasz éttermek vagy kávézók hangulatát idézik. A csempék nagyméretűek négyszögletesek, vagy hosszantiak, többnyire fotótechnikával készültek.

A FOOD dekorok igazán étvágygerjesztő látványt nyújtanak a pizzaszelettel, pennetésztával, valamint a parmezánsajt-körte kombinációval. A Zalakerámia gyár Flavours bézs hosszant csempéjéhez sematikus csésze és pohár dekorok társíthatók, az Opoczno gyár Salisa termékcsaládja 10X10- cm-es kis lapokból áll, piros, barna és grafit színű kiegészíthető kávé/tea dekorokkal kapható, ami rusztikus, örök hangulatot kölcsönöz a konyhai fal felületének. Kisméretű lapokból áll a B-Tile tintasugaras nyomtatási technikával készült konyhai burkolatcsaládja, amelynek darabjai egymással tetszőlegesen kombinálhatók, így kivétel nélkül mindig egyedi eredményt érhetünk el.

Összefoglalva: mielőtt konyhacsempét választunk gondoljuk át, hogy a burkolat hová kerül (pl: konyhaszekrény alatti felületre vagy pultra), milyen hatásoknak (pl: direkt hőhatás), igénybevételnek (pl: súrolás, intenzív tisztítószerek) lesz kitéve a felület, fényes vagy matt burkolatot szeretnék-e (padlón a fényes csúszásveszélyes!), milyen stílusra (klasszikus, modern, minimalista), hangulatra vágyunk, mi illeszkedik a lakás egészéhez és a család életstílusához. Vizionálja jövőbeli konyháját (nyúljon vissza gyermekkori emlékeinkhez, vagy az Ön számára álomkonyha kategóriájú konyha képéhez), ezt a gyakori élethelyzeteivel vágyaival összevetve, tekintse meg a Gulyás Tüzép konyhai burkolat kínálatát személyesen, s döntsön a legjobban.

ill-nagy-4.jpg

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!