menü

10+1 ok, amiért érdemes fürdőszoba látványtervet készíttetned

Címkék

10+1 ok, amiért érdemes fürdőszoba látványtervet készíttetned

Sokan azt gondolják, hogy luxus és hóbort látványtervezővel megterveztetni a fürdőszobát, lakásunk fal és padlóburkolatait, vagy éppen az udvar térkövezését, ez csak azoknak való, akik gazdagok és híresek, vagy nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel.

10+1 ok, amiért érdemes fürdőszoba látványtervet készíttetned illusztráció

Mások úgy gondolják, hogyha már áldoznak az építésre vagy felújításra, akkor a körültekintő tervezésnek az is része, hogy a tervezést profikra bízzák.

1. A látványtervezés legfőbb célja, hogy általa elkerüljük a költséges hibákat, tartsuk a költségvetést, időt és energiát takarítsunk meg magunknak, átfogó, térbeli képet lássunk tervünkről.

2. A látványtervező segít akkor is, ha nem tudod, honnan indulj el a tervezés folyamatában, s akkor is, ha vannak ötleteid, de nem látod tisztán az összképet. A tapasztalt látványtervező a hét minden napján ezzel foglalkozik, így mellette áll az évek tapasztalata. Gázszereléshez gázszerelőt, vízszereléshez vízszerelőt hívsz, amennyiben a fürdőszobád akarod megtervezni, akkor is fordulhatsz tapasztalt szakemberhez, a fürdőszoba látványtervezőhöz.

3. Amennyiben nem tudod pontosan hogyan kell felmérni a fürdőszobád az átalakításhoz, pontosan milyen méreteket és egyéb paramétereket kell figyelembe venned, a burkolat látványtervező szakértő szemmel felméri számodra. A paramétereket beviszi egy tervező programban, s miután felmérte, hogy milyen igényeid vannak, mi az, ami tetszik (beszélgetve, lakberendezési kiadványokat nézegetve, már kész fürdőszoba terveket megtekintve, a Gulyás Tüzép burkolat bemutatótermében körbejárva, a lehetőségeket bemutatva) ráérez ízlésvilágodra, megtervezi számodra az új fürdőszobád. Betervezi a burkolati lapokat, azok mintázatát és elhelyezését, a fürdőszoba berendezését, figyelembe véve a fényviszonyokat, ajtók nyílását stb.

4. Amennyiben határozott elképzelésekkel, konkrét tervekkel érkezel, a látványtervező formába önti, térben megforgatja előtted a képet, hogy lásd, hogy minden elfér-e, a megfelelő helyen van-e, jók-e a színek, milyen az összhatás, egyezik-e a terv az elképzeléseiddel, megfelelő burkolatot választottál-e.

5. A látványtervező azt is kiszámolja a végleges tervből, mely színből, mintából, köztes dekorációból milyen mennyiséget kell megvásárolnod (figyelembe véve azt is, ha vágni kell a lapokat), így nem fordulhat elő, hogy túl sokat, vagy túl keveset veszel valamiből. Amennyiben ugyanazt a látványt magasabb minőségű anyagból meg tudja valósítani, vagy ha többe kerül a terv, mint amit rá tudsz szánni, alternatív megoldásokat ajánl.

6. A burkoló egyértelműen látni fogja a látványtervből, mit szeretnél, nincsenek félreértések, kimaradt vagy elpocsékolt anyag.

7. A látványtervező tapasztalatából eredően nem csak vigyáz a pénzedre, de segítségedre lehet annak minél hatékonyabb és praktikusabb felhasználásában. A látványtervező olyan, mintha lenne egy képzett, tapasztalattal rendelkező szemed, ami olyan dolgokat is észrevesz, amire te nem is gondolsz. A látványtervező össze tud dolgozni az építésszel és a kivitelezővel is, elejét véve a tervezési, kivitelezési hibáknak és hiányosságoknak.

8. A tervező segíthet abban, hogy a megjelenés harmonikusabb, összeszedettebb, rendezettebb, egyedibb legyen. A látványtervezés tudás, készség és művészet. Engedd, hogy lenyűgözzenek!

9. A megfelelő burkolat megválasztása növeli a ház értékét. Különösen lakás eladáskor fontos értéknövelők a kifinomult belsőépítészeti megoldások. Egy szép fürdőszoba „képes eladni” a lakást, érékesebbé, eladhatóbbá, versenyképesebbé teszi a
piacon.

10. A látványtervezővel folytatott közös munka célszerű, sok időt és pénzt  spórolhatsz meg vele!

10+1. A fürdőszobád képet ad rólad. Gondolkozozz hosszútávon, dönts jól!

Foglaljon időpontot a Gulyás Tüzép burkolat látványtervezőinél most! 

06-52/522-634 vagy 06-30/426-2146

* A burkolattervezés díját (16.000 Ft/helyiség) a terv alapján megvásárolt burkolat árából visszatérítjük Önnek!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!